(Semi) Professionals

Zangles voor (Semi) Professionals

Als je al lang zingt, kun je soms vastlopen in bepaalde patronen, een manier van zingen die op den duur kan gaan voelen als een keurslijf. Ik wil jou daar graag uit helpen, en met je werken aan het uitbreiden van het kleurenpalet van je stem, meer expressie en diepgang in je zang brengen, en werken aan meer lef en zelfvertrouwen. Daarbij heb ik ook aandacht voor wat er zich zoal in je hoofd en gedachten afspeelt als je zingt. De zogenaamde criticus, die bij zovelen van ons, sterk negatief aanwezig is en ons belemmert ons vrij te uiten.

Verder wil je met minder moeite/spanning zingen en heb je misschien stemproblemen die blijven terugkomen, en wil je daar vanaf.

Of je wilt andere muzikale genres verkennen, maar je hebt geen idee hoe je dat moet aanpakken.

Foto door Ron Beenen

En wie wil dat nou niet: Minder zenuwachtig zijn, minder bezig met wat men van jou vindt, en meer met wat je zelf belangrijk en mooi vindt. Die mentale switch levert ontzettend veel positiefs op (en natuurlijk niet alleen op zanggebied !

Wat leveren mijn zanglessen je op? 

  • Met behulp van CVT kun je veel gerichter werken aan die onderdelen van je zang die je wilt verbeteren of veranderen
    Je bent een veelzijdigere zanger(es) geworden die makkelijk kan switchen tussen verschillende stijlen en buiten je comfortzone durft te zingen

  • Door je kennis van CVT en je verbeterde zangtechniek weet je nu precies wat je moet doen (en soms ook laten) als je op een bepaalde manier wilt zingen of klinken

  • Je zingt veel meer vanuit je tenen, vanuit je hart en je muzikaliteit krijgt veel meer de ruimte

  • Je krijgt vaker te horen dat mensen door je zijn geraakt

Tarieven zangles

  • 30 minuten les    –    €35
  • 45 minuten les    –    €50
  • 60 minuten les    –    €65
  • proefles 45 min   –    €50

Cadeaubon Zangles

Ok leuk: geef een zangles cadeau!

Het geluid van studenten

Patrick Tersteeg: In 2019 werd ik gevraagd auditie te doen als leadzanger van een Beatles tribute band. Hiervoor moest ik acht uiteenlopende liedjes van the Beatles instuderen. Nu had ik als zanger van mijn eigen band Pondertone al twintig jaar ervaring, maar de variatie in stijlen en technieken die the Beatles in hun liedjes schijnbaar moeiteloos uit de mouw schudden is natuurlijk van ongekende klasse. Nu heb ik niet de illusie ooit hetzelfde niveau te kunnen bereiken, maar door de lessen van Claudia heb ik de auditie met glans gehaald. De tribute band is helaas weer opgeheven, maar nu pas ik de lessen toe in mijn muziek voor mijn band, Pondertone. En als ik een nieuw liedje heb geschreven volg ik graag weer een paar lessen.

Neem contact op

Voor vragen, een proefles of een zangcadeau-bon

5 + 7 =

Tel. 06-41780228
info@zin-in-zang.nl