Zangles

Vrij zingen

Het is fijn als je ongehinderd door allerlei technische obstakels kunt zingen. Een goeie zangtechniek kan je daarbij helpen.

Je voelt de behoefte je uit te drukken met je stem, via zingen. Je hebt zin om voluit te (durven) zingen, zonder gene, vanuit je tenen en vanuit je ziel. Als beginnende zanger(es) help ik je in een veilige en positieve omgeving, met het overwinnen van eventuele gene. Ik leer je hoe je stem werkt, en hoe je die gebruikt tijdens het zingen. Zangtechniek! Hiermee krijg je steeds meer controle over je stem.

 

 

 

Zing je al langer, misschien (semi) professioneel, dan voel je misschien de behoefte aan nieuwe invalshoeken in je zang. Nieuwe geluiden, meer expressie, buiten de lijntjes zingen, je zangtechniek aanscherpen, je mogelijkheden uitbreiden, anders klinken, nieuwe stijlen uitproberen, meer halen uit jezelf en je stem.

Zingen met plezier én een fantastische techniek!

Al na een paar lessen zul je merken dat de knelpunten die je altijd ervaart bij het zingen, veel minder aanwezig of misschien zelfs verdwenen zijn. Door mijn jarenlange ervaring als zangdocent, en de CVT zangmethode kan ik je met concrete oefeningen en het aanleren van de juiste zangtechniek leren hoe dit anders te doen. Je zult zien dat je al snel dingen kunt die je tot voor kort niet voor mogelijk had gehouden. Dit biedt een enorme vrijheid, en daardoor zing je met veel meer plezier en zelfvertrouwen.

 

Tarieven zangles:

  • 30 minuten les    –    €35,-
  • 45 minuten les    –    €50,-
  • 60 minuten les    –    €65,-
  • Proefles  45 min  –    €35,-

 

 

Ongeschoolde zangers die goed zingen?

Deze zangmethode is het resultaat van meer dan 25 jaar onderzoek naar de zangstem gebaseerd op de anatomie van het menselijk lichaam in combinatie met een brede ervaring met zangers die jarenlang zongen met een ander geluid dan de traditionele westerse klassieke klank, zonder hun stem te beschadigen. Haar uitgangspunt is dat deze zangers wel een goede techniek moeten hebben als ze zo lang blijven zingen en nog steeds fantastisch klinken.

Hoe doen ze dat?

Ze ging op zoek naar de gemeenschappelijk factoren in hun zang om een onderliggende structuur te ontdekken in de diverse klanken en het bleek dat die er inderdaad in zat. Al deze ervaringen en ontdekkingen heeft ze vervolgens samengebracht in Complete Vocal Technique. Ze bracht het boek “Complete Vocal Technique” (te koop bij iedere muziekhandel en via internet) uit, en stichtte in 2005 in Kopenhagen het Complete Vocal Institute, het dynamisch kloppende hart van waaruit deze fantastisch zangmethode langzaam maar zeker de wereld verovert. De onvermoeibare en enthousiaste Cathrine gaat ondertussen gewoon verder met haar onderzoek, waardoor CVT nog steeds in ontwikkeling is.

Sinds een aantal jaren doet zij wetenschappelijk onderzoek naar de (zang)stem in samenwerking met Dr. Julian McGlashan van Queens Medical Center, Nottingham (UK). (Voor meer informatie over CVT www.completevocalinstitute.com)

Neem contact op

Voor vragen, een proefles of een zangcadeau-bon

2 + 4 =

Tel. 06-41780228
info@zin-in-zang.nl